Coaching on the job

Jezelf ontwikkelen on the job terwijl je werk door gaat. Want ieder mens is anders en werkt anders.
Direct aanvragen Ga naar Coaching on the job

zien, doen, leren

Voor professionele en persoonlijke groei in de eigen praktijk is er niets effectiever dan coaching on the job. Of het nu gaat om het bereiken van meer sales, sterker naar voren komen in een vergadering of daadkrachtiger en effectiever werken. Tijdens coaching on the job krijg je 1-op-1 begeleiding terwijl je werk door gaat. Afgestemd op jouw vraag. Het versnelt de leercurve gigantisch én het zorgt voor een duurzame ontwikkeling. Want, datgene wat je leert in de praktijk vergeet je nu eenmaal niet snel meer!

 

www.coachingonthejob.com

De trainer laat je in je waarde en laat jou juist inzien dat jij met je eigen competenties en vaardigheden goed inzetbaar kan zijn. Zeer fijne sessie, de trainer weet je te triggeren om het beste uit jezelf te halen.

Ik heb nu vertrouwen in hoe ik mijn netwerk kan vergroten en mijn cv op de juiste manier kan presenteren. Ik ga vol vertrouwen deze tools inzetten om mijn kans naar een nieuwe baan te vergroten.

De trainer heeft een heel erg fijne manier van training geven. Verbeterpunten heb ik niet.

- Rodger

Ik heb de sessie als zeer positief ervaren. Nu ben ik nog werkzaam als opticien maar heb genoeg handvatten gekregen om een weg naar een baan in de ICT te gaan vinden. De trainer legt alles zeer goed uit, luistert goed en weet heel goed werkervaringen uit het verleden om te buigen naar mogelijkheden voor de toekomst.

- Jacqueline

Dit traject is voor mij een hele fijne ervaring geweest en een goede opstart voor mijn omscholing. Ik heb zeer veel geleerd vooral voor een goed en sterk cv en duidelijke elevator pitch. Het fijne aan dit traject is dat het meteen in de praktijk toe te passen is.

De trainer was zeer fijn om door begeleid te worden. Heel geduldig en erg behulpzaam ik begreep haar uitleg dan ook heel goed.

- Kelly

de gedachte erachter..

Steeds meer bedrijven bieden hun medewerkers een opleidingsbudget aan om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Je ziet dat mensen binnen een organisatie graag willen groeien in hun werk, struggels willen verbeteren of juist bepaalde zaken willen veranderen. Soms weten ze gewoonweg niet hoe dit aan te pakken. Ze lopen vast. Dat kost energie en levert niet de resultaten op die je wenst. Een manager ontbreekt het aan tijd en tools om daar on the job intensief hulp bij te bieden.

 

Uit die behoefte is Coaching on the Job ontstaan. Uiteindelijk heeft iedereen er baat bij wanneer werk met plezier gedaan wordt, er energie over is en resultaten behaald worden. Dat geldt voor het bedrijf, het team en bovenal de medewerker zelf. Het voorkomt uitval, een negatieve spiraal. Het zorgt voor groei en ontwikkeling. 

 

“Ieder mens is anders, werkt anders en heeft een andere manier van leren en ontwikkelen. Daarom werken we bij ‘Coaching on the Job’ met verschillende trainers. Welke vraag of uitdaging je hebt of met welk probleem jij worstelt. Op basis van die vraag, zorgen wij voor de match met een trainer.”

 

Nicole van den Hout, initiatiefnemer Coaching on the Job

coaching on the job voor medewerkers
Coaching on the job voor directie en management
1x sparren met een trainer voor een specifiek doel

gecertificeerd trainer 

> Gecertificeerd voor de best beproefde methodieken

> Praktisch ingestoken, gericht op dynamiek en afwisseling

> Altijd met aandacht én natuurlijk plezier

> Zelf ook altijd aan het leren en ontdekken want investeren in jezelf is leuk!